Skip to main content
Tel: 010 46 26 909

Idworx
VAKANTIEFIETSEN

Klaar voor een proefrit

Idworx fietsen

Achter de ontwikkeling van Idworx zit de Nederlander Gerrit Gaastra; de kleinzoon van de grote meneer Koga (voor de aandeelhouders 😉 ) .

De aluminium Idworx fietsen worden opgebouwd in Duitsland en zijn misschien wel het meest vooruitstrevend qua techniek. De fietsen ogen degelijk en doordacht, daarbij voorzien van de beste onderdelen. Wie van perfectie en comfortabel rijgedrag houdt, moet zeker ook eens een proefrit maken op een Idworx vakantiefiets.

“Idworx is geen fabriek, maar een atelier dat mooie fietsen bouwt. Sterk, betrouwbaar, onderhoudsarm, zo licht mogelijk, en alle modellen met een eigen belofte. Uw topfiets maken is onze kunst. Op een topfiets rijden is uw feest.” – Gerrit Gaastra

Bikefit bij Bike4travel

Maak een proefrit

Kom langs bij Bike4travel; ervaren dealer van Idworx fietsen.

Idworx fietsen klaar voor een proefrit

Idworx All Rohler bij Bike4travel

All Rohler

Idworx oPinion bij Bike4travel

oPinion

Rohler BLT bij Bike4travel

Rohler BLT

oPinion-E bij Bike4travel

oPinion-E

Onze Idworx specialisten

Bikefit bij Bike4travel

We stellen je graag even voor aan onze drie deskundige adviseurs; bikefit gecertificeerd en wereldfietsers in hart en nieren.

Ellen van Drunen

Ellen van Drunen

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Ellen is opgeleid door Marco en is eerste aanspreekpunt in de winkel. Ze is bikefit gecertificeerd, ervaren wereldfietser en test-redacteur geweest voor diverse fietsmedia. Ze kent de fietsen en onderdelen zeer goed en inspireert je graag om van het fietsleven te genieten. Met input van Marco schreef ze ons ‘Handboek Fietsvakantie’.

Elmar van Drunen

Elmar van Drunen

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Elmar heeft de leiding over de werkplaats en de bouw van Avaghon fietsen. Hij is bikefit gecertificeerd en ook een zeer ervaren wereldfietser. Met zijn schat aan ervaring en technische kennis kan hij je uitstekend adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets.

Marco de Wit

Marco de Wit

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Marco is de oprichter van Bike4travel. Hij is bikefit gecertificeerd, een zeer ervaren wereldfietser en kan uitstekend luisteren naar je specifieke wensen. Met zijn achtergrond als ingenieur weet hij alles van de techniek achter de fietsen. Marco is vooral bezig met eigen ontwerp van onderdelen en fietsen.
Samen met Ellen schreef hij het boek ‘Handboek fietsvakantie’.

Customizen

Een Idworx fiets is een zeer complete fiets en bijvoorbeeld al voorzien van naafdynamo en verlichting. Ze zijn alleen leverbaar met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak.

Dit betekent niet dat je niets kunt customizen. Naast de upgrade mogelijkheden die je bij Idworx zelf meteen af fabriek kunt bestellen – ook de kleur! -, heb je bij ons natuurlijk ook de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Denk hierbij aan stuur, handvatten, pedalen en zadel.

Idworx Parts

Idworx ontwikkelt samen met toeleveranciers exclusieve onderdelen die alleen op de eigen idworx-fietsen gemonteerd worden. Voorbeelden zijn The Brace (voor een stabielere achterdrager), Long Life Excentrisch Bottom Bracket en de Long-Life kettingbladen. Jouw Idworx is op te waarderen met deze (en andere) Idworx parts.

Idworx in the spotlight

Idworx bij Bike4travel
Idworx bij Bike4travel
Idworx bij Bike4travel
Idworx bij Bike4travel
Idworx bij Bike4travel
Idworx bij Bike4travel

Openbaar Vervoer

Trein: Station Rotterdam Alexander
Metro: Binnenhof

Parkeren

Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en op het grote parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Telefoonnummer

Ma – gesloten
Di – Do – 9.00 – 17.30
Vr – 9.00 – 19.00
Za – 10.00 – 17.00
Zo – gesloten

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers