Skip to main content
Tel: 010 46 26 909

Wist je dat…

Bike4travel nog veel meer doet!

Wat doet Bike4travel allemaal?

Bike4travel is in 2003 opgericht door Marco de Wit en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de vakantiefiets-wereld en werken er zeven mensen; allemaal fietsvakantie-liefhebbers. Maar naast de webshop, doen wij nog meer! Wat? Dat lees je hieronder.

Webshop

online winkel voor vakantie- en wereldfietsers

Hier begon het allemaal mee; een webwinkel voor vakantiefietsers. Onderdelen en accessoires die handig zijn voor de vakantie- en wereldfietser. Tassen, gereedschap, banden, fietsbroeken, kookspullen, noem maar op. Na een wereldreis op de fiets zag Marco een gat in de markt en begon en startte zijn bedrijf.


Avaghon

Avaghon vakantiefietsen
Stalen vakantiefietsen en gravelbikes

In 2011 hebben we het merk Avaghon overgenomen en inmiddels hebben we het assortiment uitgebreid met nieuwe modellen. Naast de bestaande S28, hebben we de sportieve X29, de sterke Atlas, de moddervretende Grave en snelle commuter Flatbar Grave klaar staan voor een proefrit. We ontwerpen de frames zelf en naar wens kun je de fiets helemaal samenstellen. Bike4travel is exclusief dealer van Avaghon fietsen.


Santos Store

Santos vakantiefietsen bij Bike4travel
Santos Store van het eerste uur

Bike4travel is al sinds 2004 (!!) Santos Store! En naast dat we de Santos fietsen in de winkel verkopen, hebben we ook zelf heel veel vakantiefiets ervaring (en zelfs wereldreis-ervaring!) met de Santos fietsen. Een unieke kwaliteit die wij als Santos Store kunnen bieden. We hebben met recht wat te vertellen over deze fietsen. 😉


Idworx

Idworx vakantiefietsen
Ervaren Idworx dealer

In het rijtje van kwalitatief de beste vakantiefietsen mag Idworx niet ontbreken. Hiermee hebben we een ideale combinatie in huis, zodat je bij ons de 3 grote merken naast elkaar kunt testen en beoordelen.


Biketubing

Idworx vakantiefietsen
Distributie Columbus en Tange framebuizen

Met Biketubing zijn we de Europese distributeur van onder andere Columbus en Tange framebuizen, maar ook van frame-onderdelen, zoals dropouts die we zelf ontwikkelen en produceren en tools. Wij leveren deze producten aan framebouwers in Europa. Het magazijn bevindt zich ook in het pand van Bike4travel.


Avaghon Smart Parts

R&D afdeling van Avaghon

Naast het ontwerp van Avaghon frames, is onze R&D afdeling ook continu bezig met de ontwikkeling van onderdelen voor vakantiefietsers en bikepackers. We doen niet alleen het ontwerp, maar vaak ook de productie. In huis printen we onderdelen op geavanceerde 3D-printers of frezen de onderdelen met onze eigen freesmachine. Het hele proces van idee – test – ontwikkeling en productie hebben we in eigen hand.


Maak een proefrit

Kom langs bij Bike4travel; exclusief dealer van Avaghon fietsen.

Openbaar Vervoer

Trein: Station Rotterdam Alexander
Metro: Binnenhof

Parkeren

Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en op het grote parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Telefoonnummer

Ma – gesloten
Di – Do – 9.00 – 17.30
Vr – 9.00 – 19.00
Za – 10.00 – 17.00
Zo – gesloten

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers