Skip to main content
Tel: 010 46 26 909
Dreamteam

Maak kennis
met het
Bike4travel team

De mensen achter Bike4travel
Marco de Wit

Marco de Wit

Oprichter van Bike4travel, ontwerper en wereldfietser

Marco is wereldfietser, mountainbiker en oprichter van Bike4travel. Met zijn achtergrond als ingenieur weet hij alles van de techniek achter de fietsen. Hij luistert goed naar je specifieke wensen en kan je dan ook uitstekend adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets. Klanten komen van ver om speciaal door Marco geholpen te worden!

Marco test veel producten zelf en ontwikkelt nieuwe award winning Avaghon fietsen. Hij denkt in oplossingen en is vooral bezig met het bedenken, ontwerpen en produceren van Avaghon Smart Parts.

Bikefit bij Bike4travel

Chantal de Wit

Chantal de Wit

Eigenaar van Bike4travel, boekhoudster en wereldfietser

Chantal is getrouwd met Marco, is moeder van Ella en wereldfietser van het eerste uur. Met haar nuchtere en praktische insteek kan ze je heel goed adviseren bij de aankoop van fiets en accessoires.

Ze heeft jarenlange fietsvakantie ervaring en kan je alles vertellen over fietsen met kleine kinderen.

Elmar van Drunen

Elmar van Drunen

Chef werkplaats, gecertificeerd adviseur en wereldfietser

Elmar is technisch bijzonder sterk en heeft de leiding over de werkplaats en de bouw van Avaghon fietsen. Als wereldfietser heeft hij een schat aan ervaring en kan hij je goed adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets.

Hij is een van de Pinion en Rohloff experts binnen ons team en Bikefit gecertificeerd.

Bikefit bij Bike4travel

Ellen van Drunen

Ellen van Drunen

Gecertificeerd adviseur, communicatiemedewerker en wereldfietser

Ellen heeft als wereldfietser, fietsfotograaf en testredacteur bij Bike&trekking een schat aan ervaring in de wereld van reisfietsen. Ze is opgeleid door Marco en Elmar en kan je uitstekend adviseren bij de aankoop van je volgende fiets. Ze houdt van structuur en kwaliteit en is je eerste aanspreekpunt in de winkel.

Ellen is een van de Pinion en Rohloff/riem experts binnen ons team en is gecertificeerd Bikefitter.

Torke Bicycle Fitting bij Bike4travel

Bikefit bij Bike4travel

Marijke bij Bike4travel

Marijke van Selm

Fietstechnicus en vakantiefietser

Tijdens de middelbare school vond Marijke het fietsen maar niks, maar gelukkig heeft ze haar passie voor de fiets herontdekt. 

Zo bouwde ze in 2022 haar eigen vakantiefiets op en fietste ze bepakt en bezakt door Zweden naar Oslo.

Marijke studeerde geschiedenis en kunst, maar kwam erachter dat werken met je handen veel leuker is. Ze wordt opgeleid door chef werkplaats Elmar en onder haar hoede wordt er zorgvuldig, grondig en nauwkeurig aan je fiets gewerkt.

Je vindt Marijke elke dinsdag en vrijdagmiddag bij ons in de werkplaats.

Adriaan van der Kooij

Fietstechnicus en wereldfietser

Het buitensporten is Adriaan met de paplepel ingegeven. Als kind maakte hij al lange wandelingen met zijn ouders in het hooggebergte. Toen hij er achter kwam dat je daar ook kunt fietsen was het hek van de dam. Adriaan is gediplomeerd fietstechnicus, en heeft meerdere lange fietsreizen gemaakt.

Wie met Adriaan spreekt, merkt dat het delen van zijn passie voor het fietsen voor hem vanzelfsprekend is!

Je vindt Adriaan elke woensdag en donderdag bij ons in de werkplaats.

Karin Springer

Karin Springer

Magazijnmedewerker en vakantiefietser

Karin is een echt buitenmens. Fietsen, kanoën en kamperen, daar wordt ze blij van. Maar ook voor sneeuw-wandeltochten loopt ze warm!

Naast haar werk bij Bike4travel, is Karin al sinds 1977 werkzaam als edelsmid. De passie voor de fiets is dan ook zeker terug te zien in haar eigen ontworpen en handgemaakte fietssieraden. Neem eens een kijkje op Sportsieraad.nl!

Meer weten?
Kom langs in de winkel

Ontmoet de mensen achter Bike4travel

De winkel in Rotterdam

Bike4travel is in 2003 begonnen als een een online postorderbedrijf van fietsaccessoires. Al snel groeide Bike4travel uit tot een volwaardige fietsbedrijf met showroom, werkplaats én magazijn. Hier kun je rustig rondkijken en je laten informeren over alles wat met vakantiefietsen en fietsvakantie te maken heeft.

Ons assortiment is gericht op wereldfietsers, vakantiefietsers en toerfietsers. Wij verkopen hoogwaardige vakantiefietsen van de merken Santos, Avaghon, Idworx en VSF Fahrradmanufaktur. Daarnaast hebben we kinderfietsen van Frog en betaalbare en onderhoudsarme woon-werk fietsen van Kreidler.

Een fiets kopen bij Bike4travel gaat altijd gepaard met één of meerdere proefritten en een professionele meting met onze pasfiets. Wij hechten namelijk veel waarde aan een goede zithouding om zo het plezier van je fietsvakantie te verhogen.

Of je nu een wereldreis gaat maken of dagelijks naar je werk fietst, je vindt het bij Bike4travel. Alles voor een fantastische fietsvakantie.

Bike4travel Rotterdam - Idworx Santos Avaghon

De Bike4travel filosofie

Onze filosofie is het leveren van producten, waarvan wij denken dat ze goed genoeg zijn voor vakantiefietsers en wereldfietsers. De kennis hierover hebben wij zelf door het fietsreizen opgedaan, en bovendien hebben we een netwerk van wereldfietsers met veel ervaring, die hun materialen kennis met ons delen.
Daarbij proberen we een uitgebreid assortiment voor de avontuurlijke fietser te leveren. En het liefst zo snel mogelijk én voor een scherpe prijs.

In de webshop kun je zelf kiezen wat je wilt hebben, maar wil je er advies, kom dan langs bij ons in de winkel.
Zeker als je op zoek bent naar een goede vakantiefiets is een bezoek aan de winkel nodig. We kunnen je goed adviseren, opmeten en je kunt meestal een proefrit maken. (als een passende maat aanwezig is).

Wat ons betreft moet je fiets en de bepakking zo eenvoudig mogelijk blijven, zodat er zo min mogelijk kapot kan gaan. Maar je moet wel een afweging maken over hoeveel comfort er je over wil houden om het reizen voor jezelf leuk te houden.

Bikefit bij Bike4travel

Maak een proefrit

Kom langs bij een van de eerste Santos Stores van Nederland, Idworx Specialisten met ervaring, enige Avaghon dealer en leverancier van het eerste uur van betaalbare VSF fietsen!

Voor onze klanten

De voordelen

Op fietsvakantie gaan, is onze grootste passie! We inspireren je graag en delen het liefst al onze kennis en ervaringen met je. Bij ons praat je met echte vakantiefietsers; in de werkplaats en in de winkel.

Eerlijk advies

Samen gaan we op zoek naar het juiste materiaal, geschikt voor jouw gebruiksdoel en budget. We geven je advies en laten de keuze aan jou. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie én met een glimlach!

Kundige werkplaats

Wij hebben een zeer kundige werkplaats en doen er alles aan om je fiets op en top in orde te maken én te houden. Wil je zeker zijn dat je geholpen wordt? Neem dan van te voren contact op om een afspraak te maken. Bike4travel is de Rohloff en Pinion specialist van Nederland.

Ervaren wereldfietsers

Wij zijn vakantiefietsers, wereldfietsers en bikepackers in hart en nieren en doen niets liever dan jou op weg te helpen om een prachtig fietsavontuur te beleven. We inspireren: alles voor een fantastische fietsvakantie!

Professionele fietsmeting

Een goed passende fiets vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom doen wij altijd een fietsmeting (bikefit) bij aankoop van je vakantiefiets, zodat je zorgeloos en vrolijk op de fiets zit en lekker kunt genieten van je avontuur.

Openbaar Vervoer

Trein: Station Rotterdam Alexander
Metro: Binnenhof

Parkeren

Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en op het grote parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Telefoonnummer

Ma – gesloten
Di – Do – 9.00 – 17.30
Vr – 9.00 – 19.00
Za – 10.00 – 17.00
Zo – gesloten

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers