Skip to main content
Tel: 010 46 26 909

AVAGHON
VAKANTIEFIETSEN

Exclusief bij Bike4travel

Avaghon fietsen

Het begon in 1995; drie fietsliefhebbers (Geert van de Rijdt, Frenk Hochstenbach en Philip Woudenberg) starten met het ontwikkelen van Avaghon vakantiefietsen. Na verschillende modellen en ontwikkelingen, ziet de eerste Avaghon Series fiets het daglicht. Dit alles onder de bezielende leiding van Philip Woudenberg en Frank Verlinden.

Topkwaliteit, stalen frames met gekruiste achtervork, gebouwd met lichtgewicht double-butted chroom-molybdeen buizen en microfusie lugs.

Het merk groeit en Avaghon is inmiddels een bekende in vakantiefietsland, gewaardeerd door zijn betrouwbaarheid en superfijne rijgedrag.
Philip en Frank hebben dan hun droom verwezenlijkt en gaan op zoek naar iemand met dezelfde filosofie en hang naar kwaliteit.
Die iemand vinden ze in Marco de Wit.

Op 1 februari 2011 is het een feit, Marco de Wit neemt Avaghon over en sindsdien is het merk exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel in Rotterdam.

Marco start een custombuilt programma, brengt vernieuwingen en ontwerpt nieuwe Award winning modellen. Inmiddels fietsen duizenden tevreden klanten rond op hun trouwe Avaghon; van woon-werk ritjes, tot zondagse tochtjes, weekendjes weg, vakanties en wereldreizen. Een Avaghon brengt je overal!

Maak een proefrit

Kom langs bij Bike4travel; exclusief dealer van Avaghon fietsen.

Custombuilt

Met custombuilt bedoelen we dat je de fiets bij Avaghon zo samen kunt stellen zoals je wilt; aandrijving, remmen, zadel, stuur, onderdelen en natuurlijk de kleur.

Alle frames zijn voorbereid voor riemaandrijving en dus later om te bouwen naar Rohloff met Gates riem.

In de winkel helpen we je met de diverse keuzes en vertellen we je graag de eigenschappen ervan. Zodat je de juiste keuze kunt maken, die past bij jouw gebruik en doel.

Zelf alvast de mogelijkheden verkennen? Configureer je Avaghon online.*

*Heb je andere wensen? Of vragen over de verschillende keuzes? Kom langs in de winkel, we helpen je graag.

Avaghon vakantiefietsen

Exclusief bij Bike4travel

Sinds 1 februari 2011 is Avaghon in handen van Marco de Wit en zijn deze award winning fietsen exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel in Rotterdam.

Je stelt jouw droom Avaghon samen bij ons in de winkel en daar helpen we je natuurlijk bij. Is ‘ie samengesteld en is de kleur bepaald? Dan sturen we het frame op naar onze frame-spuiter. Zodra we het frame weer terug hebben, gaat de bouw beginnen. Elmar van Drunen is dé monteur van jouw Avaghon fiets. Uiteraard stellen we de fiets helemaal af, zoals we bepaald hebben tijdens de meting op de pasfiets (bikefit). Zo kun je meteen de wijde wereld in met je nieuwe fiets!

Benieuwd naar de Avaghon vakantiefietsen? Je bent van harte welkom voor meer informatie en een proefrit op een (of meerdere) van onze trekkingfietsen.

Avaghon Atlas

Avaghon Atlas

De Avaghon Atlas is de moderne krachtpatser onder de Avaghon vakantiefietsen. Hij is sterk, comfortabel en je ideale metgezel op reis.

Avaghon X29

Avaghon X29

De Avaghon X29 kent vele gedaantes; het is de alleskunner onder de Avaghon vakantiefietsen; een topper als vol-bepakte vakantiefiets, een winnaar op het snelle vlak.

Avaghon S28

Avaghon S28

Wij zijn vakantiefietsers, wereldfietsers en bikepackers in hart en nieren en doen niets liever dan jou op weg te helpen om een prachtig fietsavontuur te beleven. We inspireren: alles voor een fantastische fietsvakantie!

Avaghon Grave

Avaghon Grave

De Gravelgrinder; veelzijdig in z’n eenvoud. De Avaghon Grave voelt zich thuis op de gravelpaadjes, maar is zeker niet vies van een snelle, comfortabele rit op het asvalt.

Avaghon Racert

Avaghon Racert

De snelheidsduivel; met de Avaghon Racert haal je een snelle, stabiele en sterke fiets in huis. Dit onderhoudsarme model is uitermate geschikt voor het snelle woon-werk en bepakte toertochten. Het hele jaar door!

Avaghon met Pendix

Avaghon E-Bike

Waardeer je Avaghon op met ondersteuning van de Pendix middenmotor. Een ideaal systeem om af en toe in te schakelen als het even te zwaar wordt. Zo heb je een top vakantiefiets met wind in de rug!

Openbaar Vervoer

Trein: Station Rotterdam Alexander
Metro: Binnenhof

Parkeren

Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en op het grote parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Telefoonnummer

Ma – gesloten
Di – Do – 9.00 – 17.30
Vr – 9.00 – 19.00
Za – 10.00 – 17.00
Zo – gesloten

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland

#avaghoninhetwild

Laat je inspireren

Offroad bikepacking met Restrap tassen
Praktische tips van Bike4travel: de beste fietsenwinkel van Rotterdam (2017)
Bike4travel vakantiefietsen Rotterdamm
Fietsroute Salland met GPX
Avaghon Racert
Staal, aluminium of titanium vakantiefietsen

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers