Skip to main content
Tel: 010 46 26 909

BIKE4TRAVEL
ROTTERDAM

Dé fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forensen.

Onze merken

Santos Bikes
Avaghon vakantiefietsen
Idworx vakantiefietsen
VSF Vakantiefietsen

Vakantiefietsen bij Bike4travel

Bike4travel Rotterdam is een fietsenwinkel gespecialiseerd in fietsen, onderdelen en accessoires voor je fietsvakantie. Ons assortiment fietsen bestaat uit duurzame vakantiefietsen voor de vakantiefietser en wereldfietser. We verkopen fietsen van de merken Santos, Idworx, Avaghon en VSF (staal,aluminium en titanium), daarnaast hebben we in de (web)winkel een groot assortiment accessoires, onderdelen, kampeerspullen en tassen.

De mensen die hier werken zijn ervaren fietsers, die allemaal één of meerdere fietsvakanties of wereldreizen hebben gemaakt. We hebben veel persoonlijke ervaring met Rohloff naaf, Pinion versnellingsbak, Gates riemaandrijving en derailleur.

Ons blog

het laatste fietsnieuws

Niets missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, ontvang gratis het PDF ‘Handboek Fietsvakantie’ en je bent altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes

kom langs in de winkel

Bikefit bij Bike4travel

Maak een proefrit

Kom langs bij een van de eerste Santos Stores van Nederland, Idworx Specialisten met ervaring, enige Avaghon dealer en leverancier van het eerste uur van betaalbare VSF fietsen!

Voor onze klanten

De voordelen

Op fietsvakantie gaan, is onze grootste passie! We inspireren je graag en delen het liefst al onze kennis en ervaringen met je. Bij ons praat je met echte vakantiefietsers; in de werkplaats en in de winkel.

Eerlijk advies

Samen gaan we op zoek naar het juiste materiaal, geschikt voor jouw gebruiksdoel en budget. We geven je advies en laten de keuze aan jou. Dit alles onder het genot van een lekker bakje koffie én met een glimlach!

Kundige werkplaats

Wij hebben een zeer kundige werkplaats en doen er alles aan om je fiets op en top in orde te maken én te houden. Wil je zeker zijn dat je geholpen wordt? Neem dan van te voren contact op om een afspraak te maken. Bike4travel is de Rohloff en Pinion specialist van Nederland.

Ervaren wereldfietsers

Wij zijn vakantiefietsers, wereldfietsers en bikepackers in hart en nieren en doen niets liever dan jou op weg te helpen om een prachtig fietsavontuur te beleven. We inspireren: alles voor een fantastische fietsvakantie!

Professionele fietsmeting

Een goed passende fiets vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom doen wij altijd een fietsmeting (bikefit) bij aankoop van je vakantiefiets, zodat je zorgeloos en vrolijk op de fiets zit en lekker kunt genieten van je avontuur.

Openbaar Vervoer

Trein: Station Rotterdam Alexander
Metro: Binnenhof

Parkeren

Parkeren kan gratis bij ons voor de deur en op het grote parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw.

Telefoonnummer

Ma – gesloten
Di – Do – 9.00 – 17.30
Vr – 9.00 – 19.00
Za – 10.00 – 17.00
Zo – gesloten

Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers