Skip to main content
Tel: 010 46 26 909
Fietsnieuws

Nieuwe fietsen in het assortiment: Avaghon Flatbar Grave & Santos Travelmaster E-Neo

29/11/2023
Santos Bikes bij Bike4travel

Het fiets assortiment van Bike4travel is weer uitgebreid! We hebben twee nieuwe modellen in de showroom, die klaar staan voor een proefrit; de Avaghon Flatbar Grave en de Santos Travelmaster E-Neo.

Twee uiteenlopende modellen; een voor de snelle forens of gravellaar die graag een flatbar wil en een voor de vakantiefietser die graag met ondersteuning fietst.

Avaghon Flatbar Grave

Avaghon Flatbar Grave

Gebaseerd op de populaire drop bar Grave. Met een aangepaste geometrie voor het gebruik van een vlak stuur, maar met behoud van de rij-eigenschappen van de Grave is deze Flatbar Grave multi-inzetbaar. Schoon aan de haak weegt deze beauty met Rohloff naaf, schijfremmen, spatborden en pedalen slechts 13kg!
Uiteraard stel je de Flatbar Grave helemaal naar wens samen.

Santos Travelmaster E-Neo

Santos Travelmaster E-Neo

Santos heeft met de E-Neo een vakantiefiets met elektrische ondersteuning op de markt gebracht met ingebouwde accu van maar liefst 730Wh.

Hij is verkrijgbaar in heren-model of met lage instap en verder, zoals je gewend bent, natuurlijk helemaal naar wens samen te stellen.

Interesse om een proefrit te maken op een van deze fietsen of de andere modellen in de showroom? Plan een afspraak voor vrijblijvend advies: