Maak een afspraak

© 2003 - Bike4travel. Alle rechten voorbehouden.

Tel: 010 46 26 909

Nieuw: Santos Travelmaster 3+

Santos Travelmaster 3+ bij Bike4travel

Nieuw in de showroom! De Travelmaster 3+ is het nieuwste model uit de Santos stal. De 3 Plus is een robuuste wereldfiets waar je zowel 28 inch velgen als 27,5 inch velgen onder kunt leggen. Met de supersterke Santos XL vakantiewielen en 62mm banden is ‘ie super comfortabel, heeft ‘ie veel grip en een prettige wegligging. Een echter wereldfiets en lekkere vakantiefiets.

Kenmerken van de Travelmaster 3+

De 3 Plus is verkrijgbaar in maar liefst 7 maten, is voorzien van de sterke TravelRack XL achterdrager, heeft door zijn ruime kader veel ruimte voor drinkflessen en is geschikt voor zowel schijf- als velgremmen. Vooralsnog is deze Travelmaster leverbaar met derailleur (3×10) en met Rohloff naaf (al dan niet met riemaandrijving). De Pinion versie zal hoogstwaarschijnlijk in een later stadium verschijnen. Verder kunnen er met de 27,5 inch velgen 62 mm banden op gemonteerd worden. De kortere spaken samen met de XL vakantievelgen zorgen voor een ijzersterk wiel en je hebt daarbij het comfort van de dikke band.
Maar het belangrijkste kenmerk van de Travelmaster 3+ is dat ‘ie geschikt is voor twee wielmaten.

Santos Travelmaster 3+
Santos Travelmaster 3+ bij Bike4travel

Twee wielmaten

De Travelmaster 3+ is geschikt gemaakt voor twee wielmaten. Een 27,5 inch wiel, waar je 62mm banden op kunt zetten of een 28 inch wiel met banden van 42 tot 55 mm. De dikke band zorgt voor extra comfort en is bijvoorbeeld ideaal als je over onverhard terrein fietst. De 28 inch combinatie met een dunnere band maakt je 3 Plus weer lekker snel.
Wil je gedurende het jaar toch wisselen van wielmaat, dan kun je wielen bij Santos huren. Handig dus, als je het hele jaar door een snelle woon-werk fiets wil en tijdens je vakantie liever bredere banden hebt. Santos noemt dit het PLUS-concept. Je huurt een wielset vanaf 99 euro per maand.

Santos Travelmaster 3+ bij Bike4travel
Santos Travelmaster 3+ bij Bike4travel

Velgremmen of schijfremmen

De Travelmaster 3+ is geschikt voor zowel de hydraulische Magura velgremmen als schijfremmen. En door de dubbele remnokken kun je dus eenvoudig de positie van de velgremmen wisselen zodat je deze kunt aanpassen aan de twee wielmaten. Als optie biedt Santos de Hope Tech EVO schijfremmen aan, die een ongekende remkracht hebben.
Santos heeft ook speciaal voor de 3 PLUS de 2 in 1 montagebooster ontwikkeld, die voor meer remkracht zorgt van je Magura velgremmen. Hij is gemaakt van aluminium, dus dat roest niet.

Custombuilt

Uiteraard is deze Santos Travelmaster 3+ weer helemaal naar wens op te bouwen, zodat ‘ie perfect past bij jouw doel. Hij is op dit moment leverbaar met derailleur en met Rohloff, de Pinion versie is er helaas nog niet. Ook is het niet mogelijk om een verende voorvork te kiezen, maar dat heb je met die dikke comfortabele banden dan ook niet nodig.

Heb je interesse in de Travelmaster 3+? Kom dan bij ons langs voor een uitgebreide proefrit. We helpen je graag bij je keuze, leggen je alles uit over de verschillende opties en nemen de tijd voor een serieuze fietsmeting.

 

Bel voor een afspraak: 010 46 269 09 of kom gewoon langs bij ons in de winkel

 

 

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers

Bike4travel Rotterdam
Adres
Satijnbloem 41
3068 JP Rotterdam
Nederland
Openingstijden winkel
 • Ma
  gesloten
 • Di - Do

  9.00 – 17.30

 • Vr

  9.00 – 19.00

 • Za

  10.00 – 17.00

 • Zo

  gesloten

Bike4travel is de fietsspecialist voor vakantiefietsers, wereldfietsers en forenzen. Opgericht door wereldfietsers voor wereldfietsers! Bezoek onze winkel aan de Satijnbloem 41 in Rotterdam voor een goed en eerlijk advies.

Informatie
Volg ons
© 2003 - Bike4travel. Alle rechten voorbehouden.