Skip to main content
Tel: 010 46 26 909

NIEUW: Avaghon S28 met Pendix middenmotor

Avaghon S28 met Pendix middenmotor en Rohloff

De vraag naar Rohloff aangedreven fiets met een betrouwbare elektronische ondersteuning neemt toe. Na goed testen hebben we besloten de Avaghon S28 nieuw aan te bieden met de Pendix Direct-Drive middenmotor!
Met de Avaghon S28 haal je een dijk van een betrouwbare vakantiefiets en forenzenfiets in huis. Wil je net dat extra steuntje hebben voor de lange ritten naar je werk of je volgende fietsvakantie? Dan kun je naast de BionX achterwielmotor vanaf nu ook kiezen voor de Pendix Direct-Drive middenmotor. Anders dan met de achterwiel aangedreven motor, kun je de Avaghon S28 afmonteren met Rohloff, Rohloff met riemaandrijving of met derailleur.

Avaghon S28 met Pendix middenmotor en Rohloff riemaandrijving

Twee versies
Wij bieden de Avaghon met Pendix middenmotor aan in twee versies:
Pendix eDrive 300 – 300Wh
Pendix eDrive 500 – 500Wh

Motor past zich aan aan jouw fietsstijl
Het motormanagementsysteem leert jouw fietsstijl. Het systeem past zich continue aan jou aan waardoor je fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus jouw fietsgedrag, de motor past zich aan.

Geen display
Het systeem werkt heel eenvoudig: zet de knop bovenop de accu op Eco, Smart of Sport en het intelligente motormanagement systeem regelt de rest. Een display en knoppen aan het stuur zijn totaal overbodig.

Jouw kracht als basis – Direct-Drive
Afhankelijk van de stand die je kiest (Eco, Smart of Sport) levert de middenmotor meer vermogen naarmate jezelf harder trapt. In de stand ‘Sport’ wordt je eigen kracht zelfs verdubbeld. Het voelt daardoor heel natuurlijk aan.

Aandrijving blijft hetzelfde
De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken of Rohloff naafversnelling; Je behoudt dus alle versnellingen. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor modellen.

Ook zonder accu soepel blijven fietsen
Vind je het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? Geen probleem. De Pendix middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uitstaat. Jouw elektrische fiets fietst dus als een fiets zonder elektrische ondersteuning.

Avaghon S28 met Pendix middenmotor en Rohloff riemaandrijving

Accu
Met het kleurensysteem zie je in een oogopslag hoeveel energie er nog in de accu zit. Het volledige opladen van de accu gaat ook heel snel: In ongeveer 3 uur is een lege accu helemaal weer opgeladen.

Ook als inbouw beschikbaar
De Pendix eDrive middenmotor bieden we ook los aan als inbouw. Zo kun je je bestaande fiets met Rohloff of derailleur eenvoudig ombouwen tot betrouwbare E-bike.

Custombuilt Avaghon S28
De Avaghon S28 bouw je op naar eigen wens. Kies aandrijving, remmen, afmontage én kleur! Gebruik de online configurator om je eigen Avaghon samen te stellen.

Hulp nodig bij het kiezen? Kom langs in de winkel en we leggen je uit wat de eigenschappen zijn van de verschillende opties.

 

“Je krijgt advies over
wat jij nodig hebt.”

Kom langs voor advies van ervaren vakantiefietsers